Boost your supply chain

ESG Stepping Stones Rockwater Company

ESG-supply chain diensten voor grote (CSRD-verplichte) bedrijven

Boost your current supply chain!

 

De rapportageplicht voor grote ondernemingen werkt door in hun supplychain (toeleveranciers) en andere stakeholders. Het uitvragen en beoordelen van deze stakeholders is een omvangrijke exercitie voor alle betrokkenen. De ervaring leert nu al dat kleine toeleveranciers niet de tools en (financiële) middelen hebben om adequaat om te gaan met de verzoeken om informatie van hun grote afnemers. Ook is het soms onbegonnen werk om aan de door die afnemers gestelde ESG-eisen te voldoen. Hierdoor dreigen vooral kleine leveranciers straks niet mee te kunnen in het veranderende ESG-landschap.

 

Wij, van Rockwater Company, geloven niet alleen in duurzaamheid, maar ook in duurzame relaties. Daarom helpen wij grote ondernemingen niet alleen met het uitvragen van hun bestaande supply chain, maar ook met het “up to standard” brengen en houden van de bedrijven in hun supply chain.

 

Dat doen wij op onze eigen unieke wijze. Rekeninghoudend met de wensen en verwachtingen van u als klant, maar ook passend bij de toeleverancier die onderdeel uitmaakt van het traject. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door een efficiënte en praktische aanpak met duurzaam resultaat voor alle betrokkenen.

Uiteraard kunnen wij onze expertise en diensten ook inzetten voor nieuwe leveranciers die u op het oog heeft.

 

Zo maken we samen een betere wereld.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

scroll to top